Telefoon (076) 529 8110
ma. t/m vr. 08.00 - 17.00 uur
12
DEC
2018

Open dagen MBO

Posted By :
Comments : 0

De komende maanden vinden de open dagen voor de MBO opleidingen weer plaats.

Het ROC West-Brabant heeft open dagen tot en met april 2019. Voor meer informatie over de opleidingen en de open dagen kun je kijken www.rocwb.nl of op de websites van de colleges zelf. Daar zit vast iets bij dat goed bij jou past. Hier kun je ook zien op welke datums de open dagen precies gehouden worden op de verschillende colleges.

Ook De Rooi Pannen, het Da Vinci College en het Koning Willem I College houden in deze periode open dagen. Bekijk voor meer informatie de websites van deze scholen.

Wil je kijken naar andere opleidingen, binnen of buiten de regio, ga dan naar www.mbostart.nl
Andere tip: www.stagemarkt.nl

Tijdens de Open Dagen proef je de sfeer, verzamel je informatie en kun je in gesprek gaan met docenten en studenten om zo een beeld van de beroepsrichtingen en opleidingen te krijgen. Twijfel je daarna nog steeds, dan kun je bij het Servicecentrum Studie & Beroep van het ROC West-Brabant een persoonlijk adviesgesprek aanvragen.

Ook kun je contact opnemen met één van de trajectbegeleiders van het Regionaal Bureau Leerplicht via telefoonnummer 076-5298110. Of mail je vraag rechtstreeks naar info@rblwestbrabant.nl . Vermeld dan wel  je voor- en achternaam, geboortedatum en telefoonnummer, zodat wij een reactie kunnen geven.

Plaats een reactie

*

captcha *