Telefoon (076) 529 8110
ma. t/m vr. 08.00 - 17.00 uur
27
JUN
2018

Voortzetting vrijstelling i.v.m. schoolbezoek buitenland vanaf 1 augustus 2018

Posted By :
Comments : 0

Gaat uw kind wederom volgend schooljaar in het buitenland naar school? Dat bent u jaarlijks wettelijk verplicht een beroep op vrijstelling aan te vragen. Dit beroep op vrijstelling moet u ook voor het nieuwe schooljaar 2018/2019 doen!

In de derde week van augustus sturen wij iedereen die op dit moment een vrijstelling heeft vanwege schoolbezoek in het buitenland een informatiebrief over de voortzetting van deze vrijstelling. Bij deze brief zijn twee formulieren gevoegd: een ouderverklaring en een schoolverklaring. U dient de volgende acties te ondernemen:

  1. Invullen en ondertekenen van de ouderverklaring (bijlage van de brief, formulier 1)
    Let op: zonder ondertekening is uw beroep op vrijstelling niet geldig!
  2. Laten invullen van de schoolverklaring (bijlage van de brief, formulier 2)
    Let op: indien uw kind naar een school gaat waar geen Nederlands wordt gesproken, dan dient u een Engelstalige schoolverklaring bij onze administratie op te vragen via het bovenvermelde telefoonnummer.
  3. Beide formulieren volledig ingevuld en ondertekend vóór 15-09-2018 terugzenden.
    Bij voorkeur een scan of foto naar info@rblwest-brabant.nl. Of anders via de bijgevoegde antwoordenvelop.

 

Maakt u geen gebruik van de mogelijkheid tot vrijstelling van de inschrijvingsplicht, dan gaan we er van uit dat uw kind op een school in Nederland wordt ingeschreven.

Mocht u in augustus per abuis geen brief van ons ontvangen, maar wel beroep willen doen op voortzetting van de vrijstelling, dan kunt u de ouder- en schoolverklaring rechtstreeks bij onze administratie opvragen via info@rblwest-brabant.nl of 076-5298110.

Plaats een reactie

*

captcha *